PIEN’S WEGWIJZER

Hoi!

Welkom op PIEN.
Ik hoop dat je al een beetje hebt rond kunnen kijken en hebt gezien waar ik mij zoal mee bezighoud. Om je nog wat meer wegwijs te maken heb ik hier een korte uitleg voor elke rubriek. Zo weet je precies wat je waar kunt vinden!

Groetjes,
P I E N

KUNST – Sinds 2017 mag ik mij officieel kunsthistorica en museumconservator noemen. Mijn carrière en mijn vrije tijd worden dus ruimschoots gevuld met kunst en kunstzinnige activiteiten. Om je op de hoogte te houden, maar ook om je gewoon te vertellen wat ik allemaal mooi of opmerkelijk vind, heb ik een rubriek ‘kunst’ gemaakt. Hier vind je tentoonstellingen, kunstwerken, kunstbeschouwingen of andere dingen die met kunst te maken hebben.

#ANARTWORKADAY – Omdat ik geloof dat schoonheid heel veel kracht bezit, leek het me leuk om dagelijks een kunstwerk te posten. Zo krijg je elke dag iets moois, iets fascinerends, iets krachtigs, iets mysterieus of iets esthetisch te zien!

REISVERSLAGEN – Ah, reizen. Wanderlust…Wie kent het niet? Net als velen ben ik van plan de wereld stukje bij beetje te bekijken. Wellicht zullen mijn reizen iets meer toegespitst zijn op kunst & cultuur, maar je zult hier niet ontkomen aan hikeverslagen of uitgebreide verhalen over de natuur, een kathedraal, een dorp of een spectaculair uitzicht.

Gerelateerd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *