KATTENLIEFDE, Kunsthal Rotterdam

Kattenliefde

Het is best een uitdaging om een serieuze blog over een kattententoonstelling te schrijven terwijl mijn eigen kat uit alle macht probeert over mijn toetsenbord te wandelen. Ik lach me vaak helemaal suf om mijn gitzwarte kater. Zo besluit hij vaak, nadat hij rustig en spinnend op mijn schoot in slaap is gevallen, om met een sneltreinvaart door het huis te racen. Heb ik allerlei dure speeltjes voor hem gekocht? Kruipt hij in de papieren tas waar mijn koffiecapsules in zaten (en speelt daarin vervolgens een half uur met een stofje!). Toch kan niemand de kat weerstaan (geloof me, zelfs mijn vrienden die zich meer ‘hondenmensen’ noemen gaan voor stag als mijn kat ze liefkozend kopjes geeft en vrolijk, spinnend op hun schoot springt)!

Meer lezen? Voor Weekendsinrotterdam schreef ik een blog over de tentoonstelling Kattenliefde in de Kunsthal. Bekijk hem hier, en neem zéker een kijkje op de website voor de leukste (en lekkerste) activiteiten in Rotterdam.

De tentoonstelling is te zien tot en met 14 januari 2018. Mis hem niet!

Gerelateerd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *