#AFTERMOVIE Slovenië, 2020

In 2020 gingen we op stel en sprong naar Slovenië. Door de hele situatie met covid-19 hadden we al zo’n 4 vakanties geboekt en weer afgezegd. Eigenlijk zouden we naar Noorwegen gaan. Twee uur nadat we alles geboekt hadden, werd het land rood en mochten Nederlanders er niet naartoe zonder twee weken in quarantaine te zitten. Daar hadden we eigenlijk niet echt veel zin in. Dus annuleerden we de boel weer, leenden we mijn liefste moeder haar auto en reden in het holst van de nacht met z’n vieren richting Slovenië.

Mijn lieve vriend heeft hiervan een filmpje gemaakt. En hoewel ik schrijven leuk vind, kan er soms toch ook niets op tegen bewegend beeld.

Song: London Grammar, ‘Baby, it’s you’

Gerelateerd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *